Data: 2014-12-21 23:19:05
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Od: GalAnonim <s...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 21.12.2014 o 22:51, Trefniś pisze:
> W dniu .12.2014 o 22:17 GalAnonim <s...@s...pl> pisze:
>
>
>> BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo.
>
> Jeszcze długa droga przed Tobą, skoro hołdujesz takim śmiesznym mitom.
> Niech Ci ktoś wytłumaczy, dlaczego soli się słodycze...
>
> Żegnam Was.
>
Widzę, że nie potrafisz myśleć, więc muszę Ci wszystko jasno wyklarować:
nie posolić słodycze - zrób kogel mogel używając tylko soli i zero cukru
(bo że do słodkich rzeczy dodaje się szczyptę soli wiem od
kilkudziesięciu lat), ale skoro Ty debilnie porównujesz posłodzone
żółtko na twardo z koglem moglem to ja Ci każe porównać kogiel mogiel
TYLKO z solą do smaku żółtka na twardo. Ale Ciebie jakby ironia w dupę
kopnęła to i tak byś tego nie zauważył.
Ale co się przejmuję, obiecałeś że już Cię tu nie ma, bo nie dorastamy
Ci do pięt, więc .... Ci w .... żegnaj.
GA
|