Data: 2014-12-22 02:36:15
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Od: Aicha <b...@t...ja>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-12-21 23:42, Trefniś pisze:
>>>> BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo.
>
> http://pl.wikipedia.org/wiki/Kogel-mogel
>
>
>> nie posolić słodycze - zrób kogel mogel używając tylko soli i zero cukru
>
> :O
>
> GalAnonim sam nie wie, _co_ pisze i ma pretensje, że inni rozumieją to
> _dokładnie_
No właśnie Ty nie rozumiesz dokładnie i jeszcze się o to obrażasz.
--
Nie sztuka być wielkim kucharzem mając kasę i kuchnię wielką
jak studio TV. Sztuką jest tworzyć dzieła kucharskie na 4m. kw.,
bez spiżarni i z lodówką, w której zwykle spore luzy ;)
|