Data: 2014-12-23 20:53:00
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Od: GalAnonim <s...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 23.12.2014 o 20:32, Trefniś pisze:
> Ale to ciągle nie dowodzi, że majonez o smaku wysmażonej na podeszwę
> jajecznicy jest smaczniejszy, niż z surowego żółtka.
Od kiedy ugotowane żółtko ma smak wysmażonej jajecznicy?
> A to właśnie spowodowało tan atak na głupiego Trefnisia. Głupiego - bo
> dla niego kogel mogel to żółtko utarte z cukrem, a dla Chani, GalAnonima
> i pewnie jeszcze kulku osób - to surowe żółtko!
Nie wiem co Ty sobie robisz i nazywasz to koglem-moglem, ale prawdziwy
kogiel-mogiel jest tylko z surowych jajek.
Jak mieszasz sobie jajka z solą i je smażysz to nie nazywaj tego
koglem-moglem.
GA
|