Data: 2014-12-23 21:28:17
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .12.2014 o 20:53 GalAnonim <s...@s...pl> pisze:
> Nie wiem co Ty sobie robisz i nazywasz to koglem-moglem, ale prawdziwy
> kogiel-mogiel jest tylko z surowych jajek.
> Jak mieszasz sobie jajka z solą i je smażysz to nie nazywaj tego
> koglem-moglem.
Gal, poczytaj swoje:
"BTW - posól sobie kogel mogel i porównaj smak z żółtkiem na twardo."
Na mój nieśmiały protest wobec powyższego, Twoje:
"Widzę, że nie potrafisz myśleć, więc muszę Ci wszystko jasno wyklarować:
nie posolić słodycze - zrób kogel mogel używając tylko soli"
:O
Nadal nie podążam za Twoim trybem myślenia.
Kogel-mogel z żółtka i soli - wynalazłeś nową formę kogla-mogla, ale to
trzeba była wyraźnie _zaznaczyć na wstępie, zamiast obrzucać Trefnisia
zarzutami!
Mutacja sosu tatarskiego nazwana majonezem, kogel mogel z solą zamiast
cukru...
Chyba wolę zostać z XL-ką w gettcie...
--
Trefniś
|