Data: 2014-12-23 22:06:50
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 23 Dec 2014 21:51:53 +0100, Trefniś napisał(a):
> W dniu .12.2014 o 21:15 XL <i...@g...pl> pisze:
>
>> Dnia Tue, 23 Dec 2014 20:32:23 +0100, Trefniś napisał(a):
>>
>>> Majonez na takim żółtku jest już innym sosem (którego smak dominują
>>> kolejne dodane składniki).
>>> Ale co ja tam wiem...
>>
>> Czasem warto się czegoś nowego dowiedzieć, tzn czegoś, o czym się nie
>> wiedziało, a jest powszechnie znane - że majonez jest lepszy z gotowanym
>> żółtkiem dodanym PO ukręceniu z surowych :-)
>
> Ale tu naciskam na zastosowanie kolejnych składników, coby rzeczywiście
> wyszedł holenderski!
Chyba tatarski :-)
|