Data: 2014-12-23 22:10:10
Temat: Re: Majonez domowy z żółtkiem na twardo
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .12.2014 o 22:06 XL <i...@g...pl> pisze:
> Dnia Tue, 23 Dec 2014 21:51:53 +0100, Trefniś napisał(a):
>
>> W dniu .12.2014 o 21:15 XL <i...@g...pl> pisze:
>>
>>> Dnia Tue, 23 Dec 2014 20:32:23 +0100, Trefniś napisał(a):
>>>
>>>> Majonez na takim żółtku jest już innym sosem (którego smak dominują
>>>> kolejne dodane składniki).
>>>> Ale co ja tam wiem...
>>>
>>> Czasem warto się czegoś nowego dowiedzieć, tzn czegoś, o czym się nie
>>> wiedziało, a jest powszechnie znane - że majonez jest lepszy z
>>> gotowanym
>>> żółtkiem dodanym PO ukręceniu z surowych :-)
>>
>> Ale tu naciskam na zastosowanie kolejnych składników, coby rzeczywiście
>> wyszedł holenderski!
>
> Chyba tatarski :-)
Oczywiście!
--
Trefniś
|