Data: 2004-03-22 19:55:16
Temat: Re: Majonez (pyt)
Od: "batory" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> In <c3m8t9$jig$1@atlantis.news.tpi.pl> Anna Ladorucka wrote:
>
> Myślę, że podobna jest
> rola -- jako składnika zawierającego wodę -- białka w pseudomajonezie z
> dodatkiem białka.
>
Łał, Władysławie, to istnieje jedynie słuszny majonez? O, żesz Ty. Kiedyś
myślałam, że istnieje jedynie słuszny bigos, mój mąz również, a więc robiliśmy
na zmianę bigos albo kapuchę (zależy z czyjego domu pochodził przepis). Ten z
białkiem w smaku się nic nie rózni (znaczy się majonez, nie bigos), ale o ile
łatwiej (i szybciej) zrobić
Pozdrówka - Agnieszka
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|