Data: 2014-01-21 19:49:29
Temat: Re: Majonez - pytanie do grupowych specjalistów ;)
Od: JaMyszka <f...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu czwartek, 16 stycznia 2014 12:25:38 UTC+1 użytkownik Anai napisał:
> W dniu 16.01.2014 09:50, Miros�aw Kwa�niak pisze:
> > To o gugielu, to nieprawda ;)
> > http://wedlinydomowe.pl/inne-wyroby-miesne/wyroby-ga
rmazeryjne/557-produkcja-majonezu-na-wieksza-skale
> > Wygl�da na to, �e wystarczy wstawi� do zamra�arki.
> Dzi�ki Ci wielkie, nie przysz�o mi do g�owy szuka� na w�dlinach info o
> majonezie, to fakt - ale uwierz gdyby gugiel po moich zapytaniach wypluďż˝
> ten link zajrza�abym i tam :D
> Tak czy siak jeszcze raz dzi�kuj� :)
Był kiedyś taki czas, kiedy próbowałam robić sama majonez. I kurdesz, właśnie
zawsze mi się rozdzielał. Przekwasiłam?
Hmmm... Może do tego kupnego dodać kwasek cytrynowy i go wymieszać?
Choć wątpię by się z kupnym udało - wszak on zabezpieczony przed rozwarstwianiem.
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://zwijaj.pl/
|