Data: 2011-02-09 11:55:05
Temat: Re: Maka na chebek w USA
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "zlotowinfo" <u...@g...pl> napisał w wiadomości
news:iitmit$a2k$1@inews.gazeta.pl...
> Użytkownik "sagsurfer" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:4d51d4f4$0$7563$607ed4bc@cv.net...
>> Witam serdzecznie
>> Czy ktos z grupowiczów mieszka w USA ,
>> interesuje mnie jaka make trzeba uzyc aby wypiec zytni chlebek.
>> Czy ktos na grupie ma doswiadczenie w tym wzgledzie.
>> Jestem w New Yorku i ni jak nie moge upiec chlebka, ciagle cos nie tak ,
>> wiec mysle ze biore niewlasciwa make.( jakie angielskie nazwy maki trzeba
>> brac pod uwage)
>> Za wszelkie wskazówki z góry dizekuje
> wg mnie każda się nadaje, kwestia proporcji
> na początku też mi się nie udawało
>
> aktualnie piekę z najtańszej przennej
> i z domieszką pszenżytniej ze śrutownika
>
1. pRzenna (ale gdzie ja dostac?? hmmm hehehe)
2. domieszka pszenzytniej
|