Data: 2002-12-30 19:00:17
Temat: Re: Mam plaster
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Izabela Sowula" <i...@N...gazeta.pl>
Nie zapomnij, ze po podgrzaniu miod traci swe wlasciwosci lecznicze - enzymy
rozkladaja sie w temp ok 40 st.C.
Iza
>>>>>>>>>>>>
Izuniu Droga, bzdury opowiadasz, k o s m i c z n e!
POwie Ci to kazdy pszczelarz.
Inaczej smakuje i dziala miod zalany wrzatkiem i wypity od razu, a inaczej zalany
przegotowana woda i pozostawiony na noc! [[np. ;)]
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.434 / Virus Database: 243 - Release Date: 2002.12.26
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|