Data: 2002-12-30 13:10:07
Temat: Re: Mam plaster
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 30 Dec 2002 13:04:28 +0000 (UTC), "Izabela Sowula"
<i...@N...gazeta.pl> wrote:
>
>> >> U mnie w domu dawniej robi?o si? tak: plastry do michy, micha na kuchni?-
>> >> podgrzany miód idzie na spód, wosk do góry wyjmowa?o si? ?y?k? cedzakow?
>alb
>> o
>> >> durszlakiem. i ju?.
>
>Nie zapomnij, ze po podgrzaniu miod traci swe wlasciwosci lecznicze - enzymy
>rozkladaja sie w temp ok 40 st.C.
>
>Iza
rzeczywiscie, zapomnialam...to moze tylko troche wzruszyc tego
miodka, odrobinke...tylko jak bede wiedziec czy to juz 40...ano,
bede kombinowac ;))
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|