| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.icpnet.pl!not-for-mail From: "Metaxa" <m...@s...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Masa tortowa Ad. 1900 Date: Sun, 10 Nov 2002 13:51:18 +0100 Organization: Internet Cable Provider News Server Lines: 7 Message-ID: <aqlkqo$5ve$1@topaz.icpnet.pl> References: <aql9ig$4ul$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: c21-132.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: topaz.icpnet.pl 1036932760 6126 62.21.21.132 (10 Nov 2002 12:52:40 GMT) X-Complaints-To: n...@t...icpnet.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 10 Nov 2002 12:52:40 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:133978 Ukryj nagłówki czy wódke należy próbować w czasie robienia ciasta? | |
Zobacz także