Data: 2005-02-16 18:48:19
Temat: Re: Masło, masełko , masełeczko...
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los <w...@o...pl> wrote:
> No dobrze. Jest prosty test. Sklarować masło i zobaczyć na ile
> sklarowane tężeje w lodówce. Pewnie tak zrobię.
Z mojego (skromnego) doświadczenia wynika, ze masło klarowane w lodówce
twardnieje 'na kość'. Nie wiem, czy tak powinno być, czy coś robię nie tak,
czy też używałem złego masła.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@m...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwd<vgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#B*"O*@n*/O@KE"1#N Bj*!'.
'K1Bj*@n*1l1B)Bm!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1BjN*+'];$?+=!$S}
|