Data: 2002-03-11 08:52:31
Temat: Re: Mazurek, który wychodzi zawsze?
Od: "evelyna" <e...@r...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marta MJ" <m...@b...com.pl> napisał w wiadomości
news:a6ghjj$2r6l$1@pingwin.acn.pl...
> Wedlug mnie taki mazurek bez pudla to z kajmakiem czyli z masa krowkowa.
Wlasnie to samo chcialam zaproponowac :-)))
> Na taki upieczony i wystudzony spod wylewasz mase. I teraz albo gotujesz
3,5
> h puszke slodkiego mleka skondensowanego na dosyc malym ogniu, pilnujac,
> zeby byla zanurzona w wodzie (chociaz chyba taki kajmak jest zbyt rzadki
na
> mazurek),
Nie jest za rzadki, u mnie w domu robi sie taki co roku i znika jako
pierwszy :-)
a puche gotujemy tylko niecale 1,5 do 2 godzin - wystarcza.
pozdrawiam
ewelina
|