Data: 2003-12-31 00:23:01
Temat: Re: Mięso ze strusia
Od: m...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> > Bardzo dziękuje za odpowiedź.
> > Czy może mi ktoś jeszcze wytłumaczyć dlaczego nie poleca się rozbijać
mięsa
> > strusiego tłuczkiem ?
>
>
> Tego nie wiem.
> Pani mowila tylko tyle, ze ma lezec 2 dni w zalewie, a tluc nie trzeba.
>
> > Ps. Mięso leży już naczosnkowane do jutra.
>
> To podobno powinno byc utopione w marynacie a nie tylko naczosnkowane.
>
> W kazdym razie powtarzam co zapamietalem.
> Mam nadzieje, ze bedzie zjadliwe.
> Kabanosy ze strusia byly pychota :D
>
> Pozdr.,
> Shrek
>
>
Czy wiesz coś bliższego o tej marynacie? Czy może być taka jak np. do
wołowiny ? / warzywa, ocet, ziele ang., listek laurowy itp/
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|