Data: 2012-10-05 10:59:28
Temat: Re: Nie-lukier.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 4 Oct 2012 12:30:03 -0700 (PDT), czeremcha napisał(a):
> A co powiesz na to...
>
> http://www.foodandwine.com/recipes/kaffir-lime-cocon
ut-glaze
>
> Albo to:
>
> http://www.foodandwine.com/recipes/rich-five-spice-g
laze
>
> Albo to...
>
> http://www.foodandwine.com/recipes/tart-cranberry-gl
aze
>
> Ania
Może? Zauważ, co się tam wspólnie pojawia: light corn syrup. Czyli syrop ze
skrobi, tu kukurydzianej... Miałam rację, syrop skrobiowy...
Corn syrup, hmm...
http://www.tipy.pl/artykul_13033,jak-zrobic-syrop-ku
kurydziany.html
:-)
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
|