Data: 2012-09-18 22:54:32
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 19 Sep 2012 00:49:05 +0200, michalek napisał(a):
> Użytkownik "jerzy.n" <b...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:5056ed2a$0$1311$65785112@news.neostrada.pl...
>>
>>
>> Te flaczki z ryżem to może być ciekawy motyw , jak je robisz , sypiesz ryz
>> do flaczków czy osobno gotujesz .Jutro robię pomidorówkę z kiszonych
>> pomidorów i z pierożkami ravioli , może być ciekawie .Co do tych flaczków
>> jak je przygotowujesz , gotujesz do pierwszego wrzenia i wylewasz wodę i
>> powtórka , czy masz inny patent .Czasami flaczki zalewam octem i po 10-15
>> minutach obfite płukanko .
>> Pozdrawiam
>
> A możesz nieco rozwinąć myśl "z kiszonych pomidorów".
> Jak je kisisz? W jakim celu (są lepsze czy ciekawsze niż zagotowywane
> w słoikach?) ?
> Lubię pomidory, a le z kiszonymi nie spotkałem się
Sa bardzo dobre, kiedyś robiłam co roku. Tyle ze trzeba kisić naprawdę
jędrne pomidory, bo inaczej sie rozciapią.
--
XL
|