Data: 2005-01-22 17:02:09
Temat: Re: Nowa :)
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los wrote:
> In article <4...@p...onet.pl>,
> m...@p...onet.pl (Kot) wrote:
>
>
>>xeres, ktorego ni mom,
>>trzeba bedzie zastapic wisniowka.
>
>
> A to się da ?!
Bedzie musialo ;)
Tak wogle, to w mojej mikroksiazeczce jest masa przepisow na trifle, a
we wstepie opisano ogolna zasade ich przygotowania: ma byc to nasaczone
sokiem lub syropem ciasto typu trifle sponge lub quatre-quarte, z
owocami lub innymi dodatkami (np. wlasnie gararetka), kremem angielskim,
bita smietana i roznymi ozdobnikami.
Czyli, z xeresem czy wisniowka, trifle i tak bedzie triflem ;)
--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|