Data: 2012-03-22 08:41:11
Temat: Re: Noże ze stali damasceńskiej?
Od: "kogutek" <s...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
vcore <f...@g...com> napisał(a):
> W dniu wtorek, 20 marca 2012, 21:56:43 UTC+1 u=BFytkownik kogutek napisa=B3=
> :
> > Po co Ci w kuchni rdzewiej=B1ce no=BFe?
>
> Wed=B3ug mnie je=B6li kto=B6 ma czas a tym bardziej ch=EAci do dbania i pie=
> l=EAgnacji to nic nie stoi na przeszkodzie aby kupi=E6 n=F3=BF ze stali w=
> =EAglowej czy damastu zawieraj=B1cego takow=B1. Stal z du=BF=B1 zawarto=B6c=
> i=B1 w=EAgla odznacza si=EA wysok=B1 agresj=B1 ci=EAcia oraz zwi=EAkszon=B1=
> twardo=B6ci=B1 a co za tym idzie trzymaniem ostro=B6ci. Poza tym damast mo=
> =BFe by=E6 wykonany ze stali nierdzewnych lub rdzewiej=B1cych bardzo trudno=
> (ma=B3a zawarto=B6=E6 w=EAgla). Poza tym n=F3=BF z w=EAgl=F3wki ju=BF po k=
> ilku tygodniach intensywnego u=BFywania pokrywa si=EA warstw=B1 patyny kt=
> =F3ra zabezpiecza go przed rdzewieniem przy byle wilgoci
Ty tak na poważnie czy tylko sobie pierdzielisz głupoty bo nie masz co robić?
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|