Data: 2002-11-26 17:48:34
Temat: Re: O karpiu i osciach
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 26 Nov 2002 18:42:48 +0100, "Agata Solon"
<a...@p...onet.pl> wrote:
>Kochani! Macie jakawas metode na oddzielenie surowego karpia od osci? Chce
>zrobic na Wigilie mus z karpia i jego uroda jest ze mozna pakowac do pyska
>bezstresowo. Tylko jak to zrobic, przetrzec czy co?
>
>Agata Solon, naturalna
>
na surowo to sie nie da. mieso sie trzyma osci/kosci, bo inaczej
karp by nie dzialal. jak sie usmazy/upiecze/ugotuje to tak, jak z
kurczakiem wrecz - osci/kosci odlatuja sme.
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|