Data: 2003-08-20 02:41:53
Temat: Re: O mięsie mowa...
Od: "Akulka" <s...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W sieci nie widzialem jakos ale proponuje otworzyc pierwsza lepsza
> 'zwykla' ksiazke kucharska. Tam zazwyczaj sa takie ilustracje z
> obrazkami i opisami.
A właśnie, że nie ma. W sieci samodzielnie też szukałam.
>Warto wiedziec czym sie rozni wyglad miesa tej co
> robi "muu" od tej co robi "chrum chrum", "beee", czy "mee" .... i ktora
> czesc miesa na jaka potrawe sie nadaje.
No i właśnie stąd moje zainteresowanie daną kwestią. Bo trochę wstyd....tak
nie wiedzieć.
Dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję, że odpowie mi ktoś kto wie gdzie mogę
jeszcze znaleść dane informacje.
--
Pozdrawiam serdecznie,
Akulka
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
Dwóch ludzi patrzyło przez te same kraty. Jeden ujrzał kałużę, a drugi
gwiazdy.
|