Data: 2001-10-26 14:27:07
Temat: Re: O wyższości tuńczyka nad tuńczykiem... :-)))
Od: "Monika" <m...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
reka w gorze (nawet obie ;-)))) )
ja na poczatku zupilam w sosie wlasnym i ciagle tak z przyzwyczajenia
kupuje, jakos mnie odtraca od tego w oleju
a jeszcze inne pytanie - wolicie juz rozdrobniony czy w tzw kawalkach?
pozdrawiam
Monika
m...@b...pl
UIN 33169566
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do
grup dyskusyjnych napisał:d...@4...com..
.
>
> >W jakich sytuacjach (do przyrządzania jakich specjałów) pojawia się u Was
> >wyższość tuńczyka w oleju nad tym w sosie własnym...
> >(Oczywiście cały czas mam na myśli tuńczyka, a nie błoto, które niektórzy
> >producenci podpisują "tuńczyk")
>
> u mnie nigdy - zawsze tylko w sosie wlasym.
> Jak mi potrzeba troche tlustosci, to dodaje oleju, CHOC raz mi
> sie udalo zgarnac z polki w sklepie i taki i taki i zorientowalam
> sie za pozno by isc i zamieniac. zmieszal sie z tym w sosie
> wlasnym i moj fish pie wyszedl tak samo dobry.
> Jakby kto reflektowal na przepis, to reka do gory
>
> sia
>
> P.S. Takze samo fish cakes czyli kotleciki kartoflano rybne
> K.T. - starannie opakowana
>
____________________________________________________
________________________
__
> Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.binaries.net
|