Data: 2005-07-09 17:43:08
Temat: Re: Obiady w słoikoch pod namiot
Od: Paweł <p...@U...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Witam serdecznie.
> Proszę poradzcie co mam zrobić w słoiki, aby nadawało się to na obiady
> pod
> namiot. Mam nałe dziecko które nie lubi makaranów,soi więc wolałabym
> żęby to
> było jakieś mięsko.Cztałam w archiwum, że tego typu przetwory trzeba
> przez
> kilka dni pasteryzować co o tym sądzicie.
> ps. Dzisiaj na obiad robiłam żeberka duszone i tak na próbę jeden
> słoiczek
> zawekowałam czy takie coś może być czy raczej takie przetwory muszą
> być zalane
> tłuszczen. Z góry dziękuję
Spróbuj kuskus. Też go niedawno odkryłem. Jest b. dobry, można go ze
wszystkim jeść (trochę jak ziemniaki, tylko można zrobić na słodko,
słono, tłusto...), jest zdrowy no i można się tym szybko najeść.
Pozdrawiam
Paweł
|