Data: 2000-05-17 15:43:20
Temat: Re: Odp: Tatar
Od: Dominik Berdyn <d...@f...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
w niektorych plasterek cytryny i ...
pomarancza(y) (to drugie nie wiem dlaczego, moze ladniej wyglada)
On Wed, 17 May 2000, Grzegorz Jerz wrote:
> Proszę nie zapomnieć o małej sardynce do każdej porcji - tak się podaje w
> eleganckich lokalach i naprawdę lepiejn smakuje
> Pozdr. Grzegorz
> Użytkownik Elżbieta Dehnel-Łuszczyńska <...@m...edu.pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:8ftsbg$1ss$...@s...icm.edu.pl...
> > Przepis na tatar:
> > polędwica wolowa 15 dkg - zmielić
> > dodać żółtko ze sparzonego jajka
> > cebulke drobno pokrojoną, ogórek kwaszony albo konserwowy posiekany,
> grzybek
> > marynowany posiekany, trochę oliwy, soli, pieprzu, wymieszać dobrze i
> > smacznego
> >
> >
>
>
>
>
> --
> 25MB e-mail, 10MB WWW, PHP, Perl, SSI - WEB Pack - http://rubikon.pl
>
|