Data: 2002-10-25 17:02:13
Temat: Re: Oeufs á la neige
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "domańczak" <d...@p...onet.pl>
Miskę z masą postawić na naczyniu z wrzącą woda,
ubijać do zgęstnienia. Po zdjeciu mieszać do ostygniecia. Ostudzonym
kremem zalać ugotowane białka i mocno oziebić.
Pozdrawiam
Ania
++++++++++++++++++++
Dzieki, Aniu, za przepis.
Ale trzeba to ubijac zwykla, metalowa trzepaczka. Sakramencka robota ...
Tak samo zreszta przygotowuje sie podstawe masy do przekladania tortow i innych ciast
wykwintnych, ze je tak okresle :-)
Niestety, trzeba troszke postac i raczka pomachac :((( i to jest ten minus... ale
generalnie warto :-)
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.408 / Virus Database: 230 - Release Date: 2002.10.24
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|