Data: 2005-10-18 08:21:59
Temat: Re: Ogonówka wędzona
Od: Wojciech Gawrys <w...@n...NOSPMPLS.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kondziorek wrote:
(ciach...)
>>
>>Dostałem takie oto cudo (jak w temacie) i zastanawiam się jak to można
>>przyrządzić (najlepiej w miarę prosto) żeby wyszło coś więcej niż tylko
>>wędlina na kanapki. Może ktoś ma jakiś pomysł (oprócz samego zjedzenia
>>:) co można z tym zrobić aby wyszło coś ciekawego i smacznego?
>>
(ciach...)
> 2. Z grilla
(ciach...)
>
> Pozdrawiam zyczac smacznego (az zazdroszcze kiedy widze oczami-oczyma (?)
> wyobrazni paluchy ociekajace tluszczykiem z wedzonki wlasnie zdjetej z
> grilla Mmmniam :)
> Kondziorek
>
Wow, dziękuję za pomysły! Szczególnie mi przypadł do gustu ten z
grillem, mięska jest 650 gram (chyba - ja w biurze, wędzonka w domu w
lodówce ;) ). Rzecz w tym, że wydaje mi się być dość chuda, czym toto
nasmarować? Czosnkiem wydaje się oczywiste, ale czy tak, i co oprócz
tego? Aha, wędzonka nie jest parzona/gotowana, ale to chyba nie jest
przeszkodą jeśli chodzi o grilla.
Pozdrawiam!
--
Wojciech Gawrys
|