Data: 2015-03-25 23:19:40
Temat: Re: Oliwa z oliwek w przepisie na ciasto na pizze
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Jarosław Sokołowski" <j...@l...waw.pl> wrote in message
news:slrnmh6cgb.a40.jaros@falcon.lasek.waw.pl...
> No własnie, ta genetyka ma większe znaczenie niż by się mogło na początku
> wydawać. Kiedyś próbowałemn wypatrzeć mleko na półkach w sklepach w
> Japonii.
> Nie ma. Po prostu nie ma i już. Bo skoro bodaj 97 procent wyspiarskiej
> społeczności nie przyswaja mleka, to po co ma być? Żeby wypicie skończyło
> się całkowitą awarią? Podejrzewam, że te trzy procent, które jakimś cudem
> (amerykański żołnierz?) potrafi mleko strawić, też o tym nie wie.
A na pizzę z serem mój kolega z pracy, Chinczyk, reagował zdaniem:
"jak można jeść chleb pokryty zepsutym/zgniłym mlekiem?" :-))
> PS
> Jeszcze raz przypominam o końcu sezonu na dzikie szparagi
> http://moja-kuhinja.com/povrce/sparoga.html
Dzikie?? :-)
|