Data: 2001-08-27 09:45:57
Temat: Re: Ozorki w sosie chrzanowym
Od: "Agnieszka Jakubiec" <a...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam :)
ja robie tak:
rzeczone azorki ugotowac do miekkosci w malej ilosci wody z jarzynami
i przyprawami (koniecznie ziele ang. i lisc laurowy) i obrac ze skory
(lub najpierw obgotowac i obrac ze skory ), wyjac z wywaru,
do wywaru lycha smietany (moze byc z maka), dwie-trzy chrzanu i podgrzac,
ale pilnowac by nie zagotowac - gestosc zrob jaka lubisz
azory na talerz z puree i polac sosem - pycha!
pozdrawiam,
Agnieszka Jakubiec
Użytkownik "WaldemarW" <w...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9mbm9b$d2i$1@news.onet.pl...
> Jakis dobry przepis na ozorki.
>
> --
> Pozdrawiam
> WaldemarW
>
>
|