From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: "PILAW"
Date: Sat, 23 Jul 2005 18:56:20 +0100
Organization: Home
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <6...@4...com>
References: <dbsppf$6ub$1@inews.gazeta.pl>
<v...@4...com>
<dbt65u$df8$1@inews.gazeta.pl>
<dbtaiq$993$1@213-238-126-124.adsl.inetia.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: 216.128.74.205
X-Trace: alt.athenanews.com 1122141409 216.128.74.205 (23 Jul 2005 13:56:49 -0400)
Lines: 37
X-Complaints-To: a...@a...com
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.germany.com!newsfe
ed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!border2.nntp.dca.gi
ganews.com!nntp.giganews.com!feed3.newsreader.com!newsreader.com!alt.athenanews
.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:244093
Ukryj nagłówki
On Sat, 23 Jul 2005 13:25:49 +0200, "jacenty" <s...@w...pl>
wrote:
>>> Pó? s?oika majonezu (apropos jakie s? Wasze ulubione majonezy? Jad?em
>> juz baaaaardzo du?o ró?nych ale dla mnie "miszczem" ?wiata jest
>> majonez z Grudzi?dzkiej firmy Ocetix :))
>> Pó? (albo mniej lub wiecej - jak kto lubi bardziej slodkawe lub mniej)
>> serka homogenizowanego
>> Czosnku tyle ile kto klubi :)
>>
>> Wymiesza? wsio odstawic na minutek kilka
>> Zaje... Bardzo dobre :)
>>
>> Pazdrawlaju
>> Michu
>>
>Je?li mog? wtr?ci? s?owo co do majonezu z Ocetixu to rzeczywi?cie jest the
>best (nie mówi? tego tylko z czysto lokalnie patriotycznych pobódek, ale
>g?ownie na walory smakowe).
>
>A dla smakoszy mam pycha sos. Pasi nawet do pizzy.
>Kubek jogurtu naturalnego, du?a ?y?ka majonezu (koniecznie Ocetix), czosnek
>(ilo?? od upodoba?)drobno posiekany i roztarty na miazg? ze sol?, cukier,
>oregano i sparzony wrz?tkiem majeranek. Jak to si? wymiesza to niebo leci na
>g?ow?. Polecam
>Pzdr Jacenta
>
Jak to do pizzy? Maczasz w tym pizze czy jak??
Pierz, jakos niekumaty we wzgledach bialych zimnych sosow do
pizzy...wiem ze slyszenia, ze ketchupem sie polewa pizze ale
joguertem? Koniec swiata
pierz
K.T. - starannie opakowana
|