Data: 2005-07-23 17:56:20
Temat: Re: "PILAW"
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sat, 23 Jul 2005 13:25:49 +0200, "jacenty" <s...@w...pl>
wrote:
>>> Pó? s?oika majonezu (apropos jakie s? Wasze ulubione majonezy? Jad?em
>> juz baaaaardzo du?o ró?nych ale dla mnie "miszczem" ?wiata jest
>> majonez z Grudzi?dzkiej firmy Ocetix :))
>> Pó? (albo mniej lub wiecej - jak kto lubi bardziej slodkawe lub mniej)
>> serka homogenizowanego
>> Czosnku tyle ile kto klubi :)
>>
>> Wymiesza? wsio odstawic na minutek kilka
>> Zaje... Bardzo dobre :)
>>
>> Pazdrawlaju
>> Michu
>>
>Je?li mog? wtr?ci? s?owo co do majonezu z Ocetixu to rzeczywi?cie jest the
>best (nie mówi? tego tylko z czysto lokalnie patriotycznych pobódek, ale
>g?ownie na walory smakowe).
>
>A dla smakoszy mam pycha sos. Pasi nawet do pizzy.
>Kubek jogurtu naturalnego, du?a ?y?ka majonezu (koniecznie Ocetix), czosnek
>(ilo?? od upodoba?)drobno posiekany i roztarty na miazg? ze sol?, cukier,
>oregano i sparzony wrz?tkiem majeranek. Jak to si? wymiesza to niebo leci na
>g?ow?. Polecam
>Pzdr Jacenta
>
Jak to do pizzy? Maczasz w tym pizze czy jak??
Pierz, jakos niekumaty we wzgledach bialych zimnych sosow do
pizzy...wiem ze slyszenia, ze ketchupem sie polewa pizze ale
joguertem? Koniec swiata
pierz
K.T. - starannie opakowana
|