Data: 2003-09-03 12:26:36
Temat: Re: Palnik gazowy do woka.
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Michał Dwużnik" <Michal.Dwuznik@_nospam_cern.ch> napisał w
wiadomości news:bj3b0d$t4k$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:bj30pd$e1m$1@news.onet.pl...
> > Zastanawiam się nad zakupem płyty ze specjalnym palnikiem do woka.
> > Ma ktoś taką płytę? Jak to się sprawdza? Czy można tego palnika używać
> jako
> > normalnego palnika, czy to już jest tylko do woka.
>
> Mam, dobrze, można ;)
Dzięki za odpowiedź.
> Aha - uważać zdecydowanie przy "eintopfach"
> niechińskich - przy dnie potrafią się potrawy o gęściejszej konsystencji
> przypalić na samiuśkim środeczku jak się zapomni że ten palnik najmocniej
> grzeje w samym centrum,
Znaczy, że jeszcze w oryginalny wok będzie trzeba zainwestowac...
> Ale jestem baaardzo zadowolony.
A może jakaś negatywna opinia się pojawi?
> PS: Chyba mój pierwszy konstruktywny post na kuchni, trzeba to uczcić
jakimś
> smakołykiem :)
Gratuluję i życzę smacznego, a tak a propos smakołyków, to uczyniłam wczoraj
polędwiczki w sosie miodowo musztardowym prawie jak w przepisie Maklowicza z
niedzielnego programu. Były bajeczne, choć może minimalnie za słodkie.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|