Data: 2014-10-15 10:34:46
Temat: Re: Paluchy w jedzeniu.
Od: Trybun <I...@j...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-10-12 19:32, ikselk%g...@g...com pisze:
> W dniu niedziela, 12 października 2014 13:56:32 UTC+2 użytkownik Trybun napisał:
>> W dniu 2014-10-10 21:05, Alek pisze:
>>
>>> BTW, zepitetowa�a� go "chudzielec", mo�e tu ci� boli ;P
>>
>>
>> Ale chyba sam przyznasz �e ten celebryta pasuje do kuchni jak pi�� do
>>
>> nosa?
> Widziałąm wielu prawdziwych kucharzy - ŻADEN nie był chudy. Specyfiką tego zawodu
jest właśnie CIĄGŁE PRÓBOWANIE podczas "dosmaczania". Ponadto dobrym kucharzem jest
tylko ten, kto lubi dobrze i duzo zjeść. Chudeusz przy kuchni (restauracyjnej) budzi
moje najwyższenie-zaufanie: albo ma robaki, albo z załozenia nie je tego, co sam
gotuje. I w tym, i w tym przypadku - uciekać od takiego jak najdalej.
Typowy fircyk telewizyjny. Jak widać nie stać TVP na angaż dla
prawdziwego kucharza to fircyk musi takiego udawać... I swoja drogą -
kuchnia nie jest tu wyjątkiem - TVP na nic dobrego, poważnego już nie
jest stać.
|