Data: 2003-09-10 13:18:56
Temat: Re: Papryka- jak j? zakonserwować, by nadawała się do lecza?
Od: Sabinka <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 8 Sep 2003 09:34:35 +0200, "Anna Ladorucka"
<a...@p...onet.pl> wrote:
>Ja wiem tylko tyle, ze podczas rozmrazania nastepuje gwaltowny rozwoj
>bakterii, dlatego rozmrozone produkty nalezy spozyc raczej szybko po
>rozmrozeniu a przed ponownym zamrozeniem konieczna jest obrobka cieplna dla
>zabicia tych bakterii.
Znaczy ze bakterie i tak siedza w jedzeniu ale jak sie rozmraza robi
sie ich za duzo?
Ciekawe jak to sie ma do lodow :( Szczegolnie takich ze sklepu, w
ktorym nie wiadomo ile razy prad siadal i jak dlugo lody pakowali do
lodowki itd. :(
--
Pozdrawiam, Sabina
|