Data: 2000-11-06 13:17:09
Temat: Re: Parapetówa.
Od: "krisklos" <k...@m...dmp.corp>
Pokaż wszystkie nagłówki
jajka na twardo przekrojone na pol, w srodek wbita wykalaczka z trojkatnym
kawalkiem sera, wszystko to ulozone na talerzu gdzie brzegi udekorowane sa
zielenina a srodek wylany majonezem i juz mamy zaglowki.
Użytkownik "Ewa" <e...@f...szkoly.edu.pl> napisał w wiadomości
news:8u66pg$mlc$1@news.tpi.pl...
> Myślałam oczymś czym mogłabym zaskoczyć biesiadników, ale dzięki za pomoc.
> EWA.
> Ps. Chętnie "sprzedam" dobry przepis na placek z jabłkami krucho-drożdżowy
> (taki co zawsze wychodzi).
> Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:8u605i$gm1$...@f...man.torun.pl...
> > > Przeprowadziłam się do nowego mieszkania i mam zamiar zrobić
parapetówę.
> > > Proszę o przepisy na sałatki, ciepłe dania i ciasta co zawsze i
> wszystkim
> > > się udają. Wdzięczna Ewa.
> >
> > Kolega robił parapet i było serwowane :
> >
> > Nieśmiertelny bigos, koreczki wszelakie, kurcze pieczone w kawałkach,
> > przegryzki ( oliwki itp.), i paróweczki zawijane w boczku pieczone -
> proste
> > a ładnie wygląda i pycha.
> >
> > ostry
> >
> >
> >
>
>
|