Data: 2006-07-08 14:36:11
Temat: Re: Pasta jajeczna... Zapytanie...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krzysztofo" <k...@g...com> wrote in message
news:1152368672.703373.240730@75g2000cwc.googlegroup
s.com...
Panslavista wrote:
>Młodość, a to se ne vrati...
I to jest chyba ten tajemniczy, brakujacy skladnik :-D
Tez pamietam "tamten" smak. Ja probuje go podrobic jak nizej:
jajka na twardo przepuszczone przez maszynke lub praske
3 plaskie lyzki majonezu (TYLKO Winiary-dekoracyjny)
sol, pieprz (pikantnosc wg Twojej pamieci :)
dobrze wyrobic, WSTAWIC DO LODOWKI i poczekac do jutra. Jutro to
powinno byc TO.
Smacznego
Smilewomen
E tam! Większość składników była siekana. Braja nigdy nie była dobra - no
chyba, że góralska.
Podobnie z "przeglądem tygodnia" - baby tak poszły daleko ze zmniejszaniem
cząstek, że trudno rozpoznać co jemy, jak dojdą do pojedyńczych atomów nie
zauważymy, że przyczepią nam czerwony guzik...
|