Data: 2001-09-05 20:53:59
Temat: Re: Pasteryzacja w piekarniku z termoobiegiem
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Magdalena W. <z...@a...net>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, September 05, 2001 9:40 PM
Subject: Odp: Pasteryzacja w piekarniku z termoobiegiem
> NIe robilam soku, tylko chutney, ale mysle, ze zasada podobna.
> Piekarnik nagrzalam na 120 celsjuszow, na spod blachy polozylam
> gazety, zeby sie nie upaprala w razie czego. Sloiki wstawialam na
> jakies 1-1.5 godziny. >
> Pzdr,
> Magda
Madziu - a te sloiki do to takiego cieplego piekarnika od razu wstawialas i
nie walnely ? Czy najpierw hartowalas goracym chutneyem ? Czy wstawialas do
zimnego piekarnika ?
Herbatka (laik w dziedzinie pasteryzacji piekarnikowej)
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|