Data: 2001-05-28 10:15:09
Temat: Re: Pianka bezowa na placku owocowym
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Moja nieoceniona tesciowa robi to tak, ze podpieka ciasto, potem owoce,
czapka z piany i siup do piekarnika (gazowego) w temperature taka jak do
pieczenia ciasta. Jej wychodzi, mnie nie. Wiadomo, tesciowa to
czarownica...no, moja raczej dobra wrózka.
Agata Solon, naturalna
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci do
grup dyskusyjnych napisał:g...@4...com..
.
> A ja myslalam, ze przpeis zaklada, ze ciasto jest juz upieczone,
> przykryte surowymi owocami i upieczone ponownie, z bezowa
> czapka... cos nie tak....
>
> A MOZE rzeczywiscie ciasto najpierw nie do konca, jak przy tzw
> tartach.....
>
> Krysia, w konfuzji ;))
>
>
> >Moze ciasto nalezy upiec najpierw prawie do konca a beze nalozyc potem i
> >przytrzymac w niskiej temperaturze?
> >
> >Kalina
> >>
> >> >
> >>
> >>
>
> K.T. - starannie opakowana
|