« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.n ask.pl!lublin.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pieczenie barana. Date: Wed, 14 Apr 2004 08:48:13 +0200 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 10 Message-ID: <4...@a...wbc.lublin.pl> References: <c5hoor$fcb$1@korweta.task.gda.pl> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1081925149 24153 212.182.104.10 (14 Apr 2004 06:45:49 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 14 Apr 2004 06:45:49 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:198324 Ukryj nagłówki robilismy taka impreze rodzinna - nasz baranek po zdjeciu skory moczyl sie przez |
Zobacz także