« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.g azeta.pl!not-for-mail From: "Maja" <m...@W...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Pieczenie ciasta Date: Fri, 21 Nov 2003 08:40:32 +0000 (UTC) Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 6 Message-ID: <bpkj20$1u$1@inews.gazeta.pl> References: <bpkg6a$k0p$1@inews.gazeta.pl> <bpki4a$7sb$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: pb143.kety.sdi.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1069404032 62 172.20.26.240 (21 Nov 2003 08:40:32 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 21 Nov 2003 08:40:32 +0000 (UTC) X-User: mmaagg X-Remote-IP: pb143.kety.sdi.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:180167 Ukryj nagłówki Dzięki Magdo, temperatura 220 stopni wydaje mi się strasznie wysoka, pierwszy |
Zobacz także