Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pieczenie jesiotra Re: Pieczenie jesiotra

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pieczenie jesiotra

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pieczenie jesiotra
Date: Tue, 17 Mar 2009 11:42:56 +0100
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 27
Message-ID: <h4nv7om0lx0w.4y6dfvesyjj9$.dlg@40tude.net>
References: <gph0v2$4d6$1@mx1.internetia.pl> <gpkust$af6$2@news.task.gda.pl>
<gpkvbb$r7$1@inews.gazeta.pl> <gpl0cg$2ee$1@news.onet.pl>
<gpl161$7uv$1@mx1.internetia.pl> <gpniab$v0s$1@mx1.internetia.pl>
Reply-To: i...@g...pl
NNTP-Posting-Host: bnh248.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1237286592 17309 83.28.253.248 (17 Mar 2009 10:43:12 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 17 Mar 2009 10:43:12 +0000 (UTC)
X-User: ikselk
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:321222
Ukryj nagłówki

Dnia Tue, 17 Mar 2009 08:00:01 +0100, michalek napisał(a):

> "michalek" <m...@g...com> wrote in message
> news:gpl161$7uv$1@mx1.internetia.pl...
>> Wg mnie najlepszy jest pieczony i pałaszowany na zimno z pikantnym sosem.
>>>
>>> Oczywiście że dla mnie..Gusty i smaki są różne.
>>> Ja zasadniczo nie przepadam za rybami wędzonymi,wolę pieczone, smażone,
>>> ale wędzonego jesiotra uważam za rarytas..
>>>
>> Wedzonego tez sobie zamowię, ale na razie spróbuję
>> pieczonego. Dzisiaj wkładam do piekarnika.
>> M
>>
>
> Wczoraj wieczorem jadłem pieczonego.. i wiecie,
> nieco się zawiodłem. Mam wrażenie, że pstrąg nie byłby
> gorszy (a jednak tańszy). Dobry jest, delikatny, tylko kilka
> ości poza kręgosłupem ale bez zachwytów.
> Na czwartek mam zamówione uwędzenie jesiotra i pstrąga.
> W sobotę będzie degustacyjne pałaszowanie :)
>
> M

Mniam: nam zapewnia wędzone gorące ryby sąsiad - ale i sami z mężem na
święta już sobie sami uwędzimy, żadna filozofia. Smak gorących/ciepłych ryb
prosto z wędzarni jest nieporównywalny z niczym.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
17.03 jadrys
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?