Data: 2001-11-16 21:13:55
Temat: Re: Pieczenie w folii aluminowej
Od: "Gosia ^KIKI^" <g...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Hmmmm, z tego co ja sie orientuje to tak:
jesli cos pieczesz to blyszczacym do srodka, a jezeli zawijasz cos np.
kanapki zeby sie lepiej przechowalo to wtedy blyszczacym do gory.
A te przepisy to podsylaj natychmiast, nie badz taki.... :)))
Pozdrawiam serdecznie
*** ^KIKI^ ***
Gosia Ceglinska
k...@i...pl
g...@p...onet.pl
Użytkownik T.W. <w...@f...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9t3a4p$p72$...@s...man.poznan.pl...
> Witam Grupowiczow :-)
> Chcialbym upiec rybe w folii i tak mi sie jakos przypomina ze gdzies,
kiedys
> slyszalem, ze zawija sie ktoras strona folii do srodka i ma znaczenie
ktora.
> Pomozecie ?
> A przy okazji zbieram przepisy na rybe w folii; po przegladnieciu archiwum
i
> sieci znalazlem :
> - Mietowy pstrag w folii
> - Pstrąg pieczony w folii z koperkiem
> - Pstrąg pieczony w folii z pietruszka
> - Pstrąg pieczony w folii z ziolami
>
> Jesli ktos mialby cos jeszcze - bede wdzieczny
>
> Z gory dzieki, pozdrawiam
> Tomek
>
>
>
|