Data: 2009-04-08 20:54:47
Temat: Re: Pizza - koncepcje
Od: Paulinka <paulinka503@precz_ze_spamem.wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
medea pisze:
> Paulinka pisze:
>
>> A ja wzięłam przepis z p.r.k. :)
>
> To pewnie ja podawałam ;)
Być może :)
>> Pieczarki przede wszystkim, bo najbardziej puszczają sok. Dodatkowo,
>> jak chce sie mieć fajnie przypieczone salami/wędlinę/bekon etc. to
>> warto je na pizzy położyć jako ostatnią warstwę, czyli bezpośrednio na
>> ser.
>
> Ja ostatnio gustuję w pizzy serowej. Natomiast dla Mai jest wersja
> superoszczędna, bo ona tylko pieczarki, oliwki, paprykę i keczup na
> pizzy toleruje, sera nie ma prawa nawet skapnąć. ;)
U mnie za to pizza podzielona na 3 kawałki. Misiek nie lubi papryki i
oliwek, TŻ sera pleśniowego, a Maciek pizzy nie je w ogóle ;)
--
Paulinka
|