Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Placek ziemniaczany z boczkiem Re: Placek ziemniaczany z boczkiem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Placek ziemniaczany z boczkiem

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.astercity.net!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.o
net.pl!newsgate.pl
From: a...@p...com.pl (Anna Pawłowska-Pojawa)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Placek ziemniaczany z boczkiem
Date: 6 Aug 2002 14:51:30 +0200
Organization: PAP S.A.
Lines: 18
Message-ID: <026601c23d47$df7a45e0$8d000a80@PAPNET1621>
References: <3d4faa33$1_3@news.vogel.pl> <01a801c23d37$ca90d460$8d000a80@PAPNET1621>
<aiogk4$4vv$1@sunsite.icm.edu.pl>
Reply-To: Anna Pawłowska-Pojawa <A...@p...pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1028638290 19150 192.168.240.245 (6 Aug 2002 12:51:30 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 6 Aug 2002 12:51:30 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6700
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id H0FACO00.76A for <p...@n...pl>; Tue, 6
Aug 2002 14:50:48 +0200
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id H0FACO00.76A for <p...@n...pl>; Tue, 6
Aug 2002 14:50:48 +0200
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id H0FACO00.76A for <p...@n...pl>; Tue, 6
Aug 2002 14:50:48 +0200
X-Received: from PAPNET1621 ([10.10.8.4]) by mx.pap.com.pl (Netscape Messaging Server
4.15) with SMTP id H0FACO00.76A for <p...@n...pl>; Tue, 6
Aug 2002 14:50:48 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:119032
Ukryj nagłówki


----- Original Message -----
From: "Bożena" <

Lub"kugelis" to po litewsku - dobrze znane i bardzo lubiane danie na
Litwie. :-)

Bozenka z Wilna ;o)
Warszawa - Wilno

Fakt, taką nazwę mam w książce kucharskiej, gdzie są ze 3 odmiany... Ale ja
się trzymam jednej sprawdzonej... I pyyysznej......
Anka P.


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
06.08 Lafnik
06.08 Anna Pawłowska-Pojawa
06.08 Jerzy
06.08 dawnakuchnia
07.08 Krystyna Chiger
07.08 Krystyna Chiger
07.08 Anna Pawłowska-Pojawa
07.08 s...@p...onet.pl
07.08 Krystyna Chiger
07.08 GosiaH
07.08 Konrad Brywczyński
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6