Data: 2013-05-23 22:58:15
Temat: Re: Polska Kuchnia
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 23 May 2013 05:26:47 -0700 (PDT), Stachu Chebel napisał(a):
> OK, zamawiam. Co
> dostaję? Owszem, polędwicę... Ale rozklepaną jak schabowy. Widzisz tu
> jakąś oszczędność?
Sprawa jest przecież oczywista - dostałeś "polędwicę" z rozklepanej ligawy,
a nie z prawdziwej poledwicy. Polędwica kosztuje 2,5 do 3 razy tyle co
ligawa.
Jak ligawę rozklepią, to da się pogryźć i średnio zorientowany facet (a i
babka też) nie rozpozna, że to ligawa - jak widać klient (Ty) się nie
kapnął nawet. Ale nie ze mną takie numery 33333-]
--
XL
"Pierwszy łyk ze szklanki nauk przyrodniczych zmieni ciebie w ateistę,
zaś na dnie szklanki czeka na ciebie Bóg."
Werner Heisenberg, laureat Nagrody Nobla w dziedzinie fizyki
|