Data: 2013-05-26 09:13:41
Temat: Re: Pomidorowy obłęd
Od: Eres <r...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 25.05.2013 15:58, Janek Wlodak pisze:
>
> "Trybun" <Y...@y...com> schrieb im Newsbeitrag
> news:knq4sr$jvt$1@node1.news.atman.pl...
>> Co do tego keczupu na frytkach, - to już jest norma że podają je już
>> zbryzgane. Przynajmniej w tych lokalach które odwiedzam.
>
> Znaczy jak? Bez pytania walą keczupem po frytkach? I ty nie wymagasz
> wymiany tego czegoś?
> JW
Lubię "frytasy" z keczupem, ale jakby mnie tak w lokalu uszczęśliwili na
siłę, bym szybciutko się z nimi pożegnał. Najczęściej podają tam keczup
gdzie tylko kolor ma z pomidorów, reszta to cukier i ocet a tego już
mocno nie lubię.
Ale to prawda. Dziś wszystko upaćkane i to nie tylko w pomidorze.
Wszechobecny jest sos czosnkowy - majonez+suszony czosnek+chińska witaminka.
Zapominamy jak smakuje dobra musztardka z kiełbaską, dobrze starty
chrzan do szynki, i nic więcej.
--
SiTeK - Kross Hexagon v6 2010
*-----------------------------*
Życie jest jak jazda na rowerze.
Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód
///Albert Einstein///
|