Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: Anai <a...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pomysł na...
Date: Sun, 29 Jan 2012 00:20:27 +0100
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 40
Message-ID: <jg1vrq$723$1@inews.gazeta.pl>
References: <jfsa1q$h6a$1@node2.news.atman.pl> <jfu5gh$d9n$1@inews.gazeta.pl>
<jfv9u1$rr5$6@node2.news.atman.pl> <jg0opt$9g6$1@inews.gazeta.pl>
<jg1scb$oi9$4@node2.news.atman.pl>
NNTP-Posting-Host: dynamic-78-10-127-97.ssp.dialog.net.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1327792826 7235 78.10.127.97 (28 Jan 2012 23:20:26 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 28 Jan 2012 23:20:26 +0000 (UTC)
X-User: ania_pelc
In-Reply-To: <jg1scb$oi9$4@node2.news.atman.pl>
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:9.0) Gecko/20111220 Thunderbird/9.0
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:341763
Ukryj nagłówki
W dniu 28.01.2012 23:20, Paulinka pisze:
> Anai pisze:
>>>> Co bym Ci zaserwowała? Hmmm... może pieczone ze śliwkami piersi z
>>>> kurczaka + młode ziemniaczki + sałata z vinegretem - ja to uwielbiam :)
>>> Suszonymi czy świeżymi? Śliwkami oczywiście.
>>
>> Suszonymi, koniecznie NIE kalifornijskimi ;)
>
> Za słodkie?
Pytasz mnie o moje zdanie czy dlaczego nie kalifornijskie?
Bo jeśli o to drugie, to szczerze mówiąc pojęcia nie mam,
tak w oryginalnym przepisie stało... :D
W każdym bądź razie potrawa jakoś bardzo słodka nie jest,
pierś jest dodatkowo zawinięta w plastry boczku i podlewana piwem
w trakcie pieczenia.
>>>> Ha!
>>>> albo chińszczyznę, ale moją nie z fixa :D
>>> Wrzuć przepis :)
>> A to musisz wybrać czy wolisz:
>> - Wieprzowinę Wang Long Cheng
>> http://www.wielkiezarcie.com/recipe71482.html
>> - Kurczak z fasolką na sposób chiński
>> http://www.wielkiezarcie.com/recipe71508.html...
>
> Fajne przepisy. W ogóle dzięki Tobie odkrywam WŻ :)
>
Nie ma za co... ;) Ja ją odkryłam już dosyć dawno temu, natomiast
stosunkowo niedawno zaczęłam wrzucać tam swoje wielokrotnie
przetestowane przepisy...
--
Pozdrawiam
Anai
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
***** http://photo-of-anai.gu.ma/ *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|