Data: 2012-01-30 13:09:52
Temat: Re: Pomysł na... OT
Od: "Nixe" <n...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Aicha" <b...@t...ja> napisał w wiadomości
news:jg0ktc$77u$1@news.icm.edu.pl...
> Może dlatego właśnie tak się nazywa, hmmm...
> Ciekawe, czy dakłasy do Dekera są bardziej zjadliwe. Niestety nad morze
> się na razie nie wybieram, a we Wrocławiu jeszcze punktu nie ma.
I się ciesz, bo Dekert jest głównie zajebiście drogi i niekoniecznie
smaczny.
Owszem, ma parę hitów (dla mnie to torcik cynamonowy, tarta cytrynowa i taka
prawdziwa strucla jabłkowa w cieniutkim cieście), ale w większości ciasta są
nasączone do granic możliwości (wiadomo - cena za kilogram), a kremy za
tłuste. No i ceny naprawdę z kosmosu.
N.
|