Data: 2008-10-02 11:41:46
Temat: Re: Por na gęsto
Od: panta_rei <j...@c...znajdzie>
Pokaż wszystkie nagłówki
Świadomie, albo i nie Tristan napisał(a):
> No ale reszta też taka sobie... Wolę część zieloną :D
>
>> Por zawsze smakuje "cebulowato"
>
> Nie, ten na gęsto nie :D
Biadolisz! Weź dowolny sałatkowy por potnij go w "plastry", to zielone
też i potem uduś na patelni z odrobiną oliwy.
Może się okazać, że to co pamiętasz było duszone a nie gotowane.
Pozdrawiam.
--
Sławomir Frąc- Braniewo LRU #271189 *Polska Grupa Freesco*
http://foto.sztrandek.int.pl jid:panta_rei(at)jabber.org
Wasz Windows tego nie potrafi...:P
********** Sygnaturka na licencji GNU GPL wersja 2 *************
|