Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Pory w beszamelu Re: Pory w beszamelu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Pory w beszamelu

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe
ed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Arek" <a...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Pory w beszamelu
Date: Fri, 27 Oct 2006 11:39:10 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 14
Message-ID: <ehskft$7iu$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <ehsjlo$59d$1@nemesis.news.tpi.pl> <ehsk4t$aka$3@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: host69.atena.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1161942333 7774 212.160.158.69 (27 Oct 2006 09:45:33
GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 27 Oct 2006 09:45:33 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:281397
Ukryj nagłówki


Użytkownik "clafoutis" <c...@i...pl> napisał

beszamel to sos powoli odchodzący w niebyt
> przedstawiciel starej sztuki kulinarnej i przez wielu obecnie uważany za
> "kaszanę" ze względu na użycie mąki do zagęszczenia.

Ja nawet nie wiem jak sie ten sos do tych porow nazywal, tak po prostu
strzelilem.
Jesli podasz mi dokladnie jak sie robi ten sos o ktorym piszesz to bede
bardzo wdzieczny.
--
Arek

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
27.10 clafoutis
27.10 Arek
27.10 clafoutis
27.10 k0m0r
27.10 Tatiana
27.10 Panslavista
27.10 Dominik Jan Domin
27.10 clafoutis
27.10 Artur Nowacki
27.10 clafoutis
27.10 Dominik Jan Domin
27.10 Artur Nowacki
27.10 Artur Nowacki
27.10 Krystyna Chiger
27.10 clafoutis
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6