Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfee
d.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "wkn" <w...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Problem z wolowina
Date: Mon, 30 Dec 2002 15:57:15 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 24
Message-ID: <aupmrh$coi$1@news.tpi.pl>
References: <aunks7$r9q$1@news.tpi.pl> <1fnzslp.ac8d0t1fua5puN%wlos@tele.com.pl>
NNTP-Posting-Host: qx254.internetdsl.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 1041260210 13074 80.55.49.254 (30 Dec 2002 14:56:50 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 30 Dec 2002 14:56:50 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:140076
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisał w wiadomości
news:1fnzslp.ac8d0t1fua5puN%wlos@tele.com.pl...
> A wody do piekarnika nie wolno dolewac, bo nadmiar
> wilgoci nie pozwoli utworzyc ladnie spieczonej skorki. Miesa nie nalezy
> podlewac, ani polewac, woda czy sosem z niego wyplywajacym. Co najwyzej
> dac dwie trzy lyzeczki wody do brytfanny przed pieczeniem, a w trakcie
> pieczenia mozemy ewentualnie raz otworzyc piekarnik i polac mieso
> roztopionym maslem.
o czesc, obys zostal tu na dluzej!!!
A czemu nie mozna dolewac?? A ja czasem dolewam, jak zabraknie, a i tak
wychodzi cos w rodzaju spieczonej skorki:) Moze mam jakas dziwaczna forme,
hm...
Ale jesli chodzi o fachowa pieczen do pokrojenia w plastry, to fakt, masz
racje, zwracam honory i tak dalej :) Ale dopiero sie ucze.
Teraz bede czekac na Twoje fachowe sprostowania, troche nam tu tego
brakowalo, hehehe, tych dyskusji :)
pozdrawiam serdecznie
Dorota B.
|